štvrtok 22. decembra 2011

Vánoční přání

Vánoce
O vánocích bych rád užíval prázdnin a rozbaloval dárky, ale taky jedl cukroví . Byl doma a koukal na vánoční pohádky. Chatoval na facebooku s kámošema a chodil s nimi ven. Pekl s mamkou cukroví a dělat vaječný konak .Nejvíce se těším na rozbalování vánočních dárku a na sváteční večeři. Už se moc těším na to až budeme všichni spolu u sváteční večeře .
Martin a Jakub
Vánoce jsou již za dveřmi a neznám jednoho člověka, který by neměl rád vánoce. Ovšem já jsem asi jedna z těch výjimek, co Vánoce nemají rádi. Připadá mi, že shánět dárky a stresovat se není to pravé ořechové. Ovšem to nemění nic na tom, že Vám přeji šťastné a veselé, spoustu radostných chvilek s přáteli a rodinou!;)
Adéla
Zdravím všechny lidi co se těší na Vánoce. Já osobně mám vánoce rád, jak jsem býval menší tak vánoce byly o dárcích, které sem dostal pod stromeček. Ale postupem času mám radši Vánoce, že se rodina sejde, čas strávený s rodinou to si už užívám a ty dárky - no taky s nich mám radost. Přeji pěkné vánoce a svátky taktéž následně nový rok 2012…
Přeje Tomáš Hasal
Vánoce jsou svátky, které by se měli oslavit v klidu a míru s rodinou. Přeji vám ať najdete hodně dárku pod stromečkem a hlavně Veselé Vánoce.Doufám, že napadne aspoň trochu sněhu. Ted ještě nakoupit dárky a už se těšit jen na Štědrý den.
Pavla
Vánoce se už blíží tak vám přeji ať všechno prožijete v klidu ať se vám všechno vydaří co jste chtěli aby bylo za oken mnoho sněhu a ať vám ježíšek nadělí vše co jste chtěli ať si celá rodina sedne na štědrý den a ať vám nezaskočí kost..Veselé vánoce vám vinčujem 
Gabka
Na Vánoce se hodně těším. Hlavně na dárky a sníh (doufám že nějaký sníh bude) :D. I vánoční prázdniny si pořádně užiju. Doufám že vánoční svátky prožiju ve zdraví a klidu. Teď už jenom dokoupit dárky, hezky je zabalit a můžeme slavit . Přeji i vám Veselé Vánoce 
Natálie
Na Vánoce se moc těším každý rok se s rodinou scházíme a slavíme tyto nádherné svátky, ale přece jen nejlepší na nich je, že nemusíme do školy  .. Ráno pozdě vstát a dělat to co se mi zrovna chce .
Přeji vám nádherné svátky a užijte si to alespoň tak jako já ..
Marek
Přeju hodně štěstí zdraví k svátkům Vánočním pohodu s rodinou a hlavně radosti dárečků plný pytel.
Radek
O Vánocích budu čas trávit s rodinou a přáteli. Budu také hrát hry na počítači, a pomáhat doma. Jako každé Vánoce půjdeme s bratrem rozsvítit svíčky na hrobě mých dědů a babiček.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára